16 Haziran 2008

İdil-Ata Davetiye


İdil ve arkadaşım Fatoşun küçük oğlu Ata aynı anaokuluna gidiyorlar. Her ikisi içinde yenilebilen doğumgünü davetiyeleri hazırladık.
Taban kısmı browni'den karakterler kızların sevdiği Witch ve Winx, erkeklerin sevdiği Car's ve Spiderman'dan oluşuyor. Sanırım herkes beğendi.





Nice Yıllara İDİL, Nice yıllara ATA

2 yorum:

Adsız dedi ki...

BUNLARI NASIL YAPIYORSUNUZ BENDE YAPMAYI ÇOK İSTİYORUM AYRINTILARI YAZABİLİR MİSİNİZ

Uğur CAN dedi ki...

Merhabalar,

Bunları yapmak biraz ön çalışma gerektiriyor. Öncelikle bastırmak istediğiniz resimleri seçip A4 formatında bir resim dosyası hazırlıyorsunuz. Daha sonra pasta malzemeleri satan büyük mağazalardan birinde baskı yaptırıyorsunuz. Benim yaptırdığım yer kapandı malesef adres veremiyorum o yüzden. Baskı hava almayan bir poşette saklanmalı ve en fazla 2 gün içinde transfer edilmeli. İstediğiniz kurabiye yada keki hazırlayıp foto'ya uygun bir şekilde kesiyorsunuz. Ardından aynı büyüklükte şeker hamuru hazırlayıp biraz bal yardımıyla yapıştırıyorsunuz, foto.'nun arka yüzüne orta boy temiz bir suluboya fırçasıyla çok olmamak kaydıyla su sürüp hemen resmi yapıştırıp bir peçete yardımıyla üzerine hafifçe bastırıyorsunuz. biraz bekleyip istediğiniz şekilde kutu yada poşetlere koyup ağzını bağlayarak kurumasını engellemiş olursunuz. Uğraştırıyor ama bence sonucuna değer.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, Kolay gelsin
Sevgilerimle Uğur