2 Haziran 2008

Herkese İkinci ve Kalıcı bir Merhaba

Blogumun başına bir kaza geldi ve silindi. Yaşadığım şoku anlatamam, önce inanamadım, durumu istemiyerek de olsa kavradığımda ise vücudumu bir sıcaklık kapladı, ellerim falan uyuştu. Baktım yapacak birşey yok dünyanın sonu değil, hadi Uğur dedim başla bakalım blogu yeniden inşa etmeye. Bir daha pazartesi sabahları afyonum patlamadan hiçbirşey yapmayacağım. Şimdi hepsini aklımda kaldığı kadarıyla tekrar yazmaya başlıyorum.

MERHABA...

8 yorum:

wilma dedi ki...

ugurcum, ne diyecegimi bilmiyorum walla. Gozemi geldi guselim blogun?:):)
Hic aldirma ve tekrar hepsini yazmaya basla. Yapacagin birsey yok.
Senin gusel tariflerine ihtiyazcim var:):))
optuum kocaman

Uğur CAN dedi ki...

Sağol canım bende çok üzüldüm. Neyse yavaş tavaş fotoğrafları düzenliyorum en kısa zamanda eklemeye başlıyacağım. Umarım bir daha böyle şeyler olmaz. Eksikliğini çok hissediyorum. Bir kez blog tozunu yuttum iflah olmam artık:)
Bende Öptüm, görüşmek üzere

iclal dedi ki...

çok çok geçmiş olsun arkadaşım.neler hissettiğini anlayabiliyorum.geçenlerde benim blogumuda blogger spam olarak algılamış yatından kaldırmıştı.google yardım grubuna yazdım ve merve hanım yardımcı oldu bloğum tekrar yayına girdi.onun için duygularını anlayabiliyorum ve çok geçmiş olsun diyorum.artık yapılacak tekrar bloğunu inşaa etmek .başarılar ve kolay gelsin dostum..

Uğur CAN dedi ki...

Çok teşekkürler İclal
Her işte bir hayır vardır diyorum. Blogumu çok seviyordum ama benim için bu kadar önemli ve değerli olduğunu ben bile bilmiyordum.
Bu arada blogunu ziyaret ettim,
çok beğendim eskiden ben de dantel yapardım. Ellerine sağlık hepsi göznuru el emeği. Tekrar teşekkürler yorumun bana moral oldu sağol, görüşmek üzere

Bir Dilim Düş dedi ki...

Çok geçmiş olsun inanılmaz bir durum. Ama ben blogunu yeniden en kısa zaanda inşa edebileceğine inanıyorum canım.

Sevgiler...

Uğur CAN dedi ki...

Teşekkürler bir dilim düş beni böyle desteklemeniz bana moral veriyor.Bir haftalık bir tatil yapıp, kafamı toplayıp döndüm. Umarım artık böyle uzun ayrılıklar olmaz, görüşmek üzere.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

canım çok üzüldüm ve seni çokkkk özledim senin bununda üstesinden geleceğini biliyorum.
başarılar dilerim.
öptümmmmmmm.
öznur.

Nilgün Komar dedi ki...

geldim son yayınından ilk yayınına kadar baktım :) of ne lezzetlerden geçtim de geldim kendim inasıl tuttum bilemezsin
:)

güzel günlerde görüşmek dileği ile..