5 Ağustos 2008

Piyano Pastacık- Spiderman Kurabiye

Piyano dersleri alan biri için güzel bir hediye olur diye düşünerek o gün yeni tanışacağımız Koray için yaptım bu pastacığı. Kesin sever düşüncesiylede erkeklerin gözdesi Spiderman kurabiye yapmak istedim ve haklı çıktım ilk biten Spidermandi :)









7 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Piyanoya bayıldımmmmm!!!
Ellerine sağlık canım.

Sevgiler,
Evren

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Canım çok güzel olmuş bunlar ya, ne kadar da şık .Piyanoya bayıldımmmm...Örümcek adam brnim de favorilerimden:-) Ellerine sağlık.Eminim tadları da çok lezizdir.Sevgilerimle

Uğur CAN dedi ki...

Evrencim ve Neslihancım çok teşekkürler,
yapmadan önce çok büyüttüm piyano işini kafamda ama şimdiye kadar hiç bu kadar sorunsuz kolay yürüyen bir çalışmam olmamıştı. Su gibi akıp gitti bir baktım bitivermiş korayın şansı galiba.
Benden de size kucak dolusu Sevgiler

ayseyaman dedi ki...

Piyano pastan muhteşem duruyor çok beğendim :)
Dediğin gibi Koray'ın şansı bu! bana da aynısı olur. Zor pastaları kolayca yapar kolaylarda takılır kalırım..:)
Kubişleride unutmayalım onlarda çok güzeller..
Ellerine sağlık Uğur Can

Uğur CAN dedi ki...

Ayşe Yaman çok teşekkür ederim, sizin gibi harika pastalar yapan birinden bu yorumu almak çok güzel. Bu yolda adım adım yürüyorum bakalım nereye varıcam açıkçası bende merak ediyorum
Tekrar teşekkürler,
Sevgiler

wilma dedi ki...

guselim sen almissin zaten yolunu. Daha nereye gidiceen:):) Ellerine saglik sekeeerim. Super gorunuyolar. Eminim tatlarida oyledir.
Darisi benim basima ins.Bende gusel gusel yemekler yapabilecekmiyim sence Ugur??

Uğur CAN dedi ki...

Senin de yaptığın çok lezzetli şeyler var daha güzellerini bile yaparsın. Evleneli 1 ay oldu dur bakalım bu ne acele:) önce tarz belirle neyi yemeyi seviyorsan onları yap gerisi gelir diyecem ama sen bu lafa karşılık kalkar nutella yaparsın büyük ihtimalle:))