23 Temmuz 2010

Bebek Kurabiyesi, Ben10, Pembe Panter

Yine kısa zamanda yetiştirilen bebek kurabiyeleri. Aslı Hanım'la önceki konuşmamızda doğum için on güne varan geniş bir zaman aralığından bahsederken doktor çıkışı "2 gün sonra doğum olacak, hadi bakalım sizi gene uykusuz geceler bekliyor"dedi. Ve dediği gibi de oldu ama beni uykusuzluk değil de sıcak yordu. Bu sıcak havada şeker hamuruyla çalışmak zor oluyor.
Neyseki tatlısıyla, tuzlusuyla hepsi yetişti.
Büyük oğlu Alp bu aralar Pembe Panteri seviyormuş elimden geldiğince onu'da figürlemeye çalıştım, umarım beğenmiştir.

Aslı Hanım'a doğan yeni bebeği, oğlu Alp ve Eşiyle mutlu sağlıklı günler dilerim.


17 Temmuz 2010

Asker Kurabiyeleri


Yeğenim Onur Kastamonu'da Asker. Bir kaç ayı kaldı ama biz onu çok özledik. Bu kurabiyeler ona biraz tebessüm ettirirler diye düşündüm.



Diğer Asker Kurabiyeleri ise yeni askere gidecek olan Önder Bey'e ait. İş arkadaşları Başak ve Özge Hanım'la Önder Bey'den gizli saklı yaptığımız telefon konuşmaları sonucu üzerine "Önder Geri Gel" yazılmasına ve Asker Figürü olmasına karar verdik.
Arkadaşları işyerindeki son gününde Askerliği bittiğinde tekrar geri gelmesi için çağrıda bulunmak istemişler.


Asker denince insanın aklına bayrak ve künye'de geldiği için onları da ben ekledim. Ve ortaya benim içime sinen bir çalışma çıktı. Umarım onlarda beğenmişlerdir.


Yeğenim Onur, Önder Bey ve tüm askerler sağlıkla vatani görevlerini tamamlayıp gelirler inşallah. Tüm Askerlere Hayırlı Tezkereler.




15 Temmuz 2010

Kadıköy Belediyesi 'ne Teşekkürler


Kadıköy Belediyesi'nin "Çocuk Sanat Merkezi, Tiyatro Festivalleri, Çocuk Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, vb.. gibi çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunan pek çok projesi var. Ve İyi ki var.


Kadıköy Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin İlçe okullara yaptığı davet sonucu öğrenciler merkeze, belediye`ye ait araçlarla ulaştırılıp en modern şartlarda her türlü diş tedavi hizmetlerinden ücretsiz yararlanıyorlar. Bu yaşta çocuklar için bu ortamın korkutucu bir yer olmadığını görmeleri, yapılan işlemlerin can yakmadığını aksine ileri yaşlarda
ortaya çıkabilecek sorunları minimuma indireceğini anlamaları hem onlar hem de aileleri için büyük bir avantaj.



Dün İdil'in diş tedavisi tamamlandı. Biz de Diş Hekimimiz Egemen Bey'e, Asistanı'na ve tüm çalışanlara teşekkür etmek için bu kurabiyeri hazırladık.

Tekrar Kadıköy Belediyesi'ne tüm hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz.