24 Şubat 2010

Bir Yaş Pastası


Ozan Doruk 1 yaşına bastı. Zorlu bir yıldı ama çabucak geçti. Birkaç yıl sonra kedini sevdirmeyeceğini bildiğimden fırsat verdiğinde bol bol sıkıp, sarılıyorum.
Pastasını 1 şeklinde yapmak istedim, sanki ilk kez pasta yapıyormuş gibi heyecanlandım yaparken. Bir şeyin güzel olmasını çok istediğinizde aksilikler peşpeşe gelir ya bende o durumu yaşadım. Ayrıca modelsiz kafadan pasta oluşturmak zormuş bunu anladım. Ozan'ın arabaları sevdiği geldi aklıma ve tam istediğim gibi olmasa da sonunda tamamlayabildim. Son anda mini bir kutlamaya dönüştüğünden ve bir de ben ayarımı bilemeyip neredeyse 20 kişiye yetecek büyüklükte yaptığımdan üç gündür yatıp kalkıp pasta yiyoruz :)))

7 yorum:

wilma dedi ki...

Nice nice mutlu yaslar dileriim. Darisi bizim basimiza:) Zaman nekadar cabuk geciyor dimi Ugurcum. Damatliginida goruruz ins.:):)
Eline saglik. Burdan cok guzel gorunuyor. Modelsiz olduguda hiic belli olmuyor. Cok guzel olmus. Afiyet olsuun cnm.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

zaman ne çabuk geçiyor haketten, doğduğunu biliyoruz:-) nice güzel yaşlar diliyorum canım.sevgilerimle...

nurşen dedi ki...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

SEVDA dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
SEVDA dedi ki...

Gerçekten zaman ne çabuk geçiyor.Nice yılalr Doruk bebeğe.Pastanda dediğin gibi hiçde gözükmüyor walla.Bunu yapamayanlarda var mesala ben.Ellerine sağlık.yakın olsaydıkda bitiremediğiniz pastanızdan bizde tatsaydık:)Hepinizi çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın canım.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Ozan Doruk'a ir ömür boyu mutluluklar dilerim canım :)))

Sevgiler,
Evren

Uğur CAN dedi ki...

Teşekkürler herkese güzel yorum ve iyi dilekleri için.
Allah herkese çocuklarının mutlu günlerini göstersin
Herkese sevgilerimle,