24 Şubat 2010

Bir Yaş Pastası


Ozan Doruk 1 yaşına bastı. Zorlu bir yıldı ama çabucak geçti. Birkaç yıl sonra kedini sevdirmeyeceğini bildiğimden fırsat verdiğinde bol bol sıkıp, sarılıyorum.
Pastasını 1 şeklinde yapmak istedim, sanki ilk kez pasta yapıyormuş gibi heyecanlandım yaparken. Bir şeyin güzel olmasını çok istediğinizde aksilikler peşpeşe gelir ya bende o durumu yaşadım. Ayrıca modelsiz kafadan pasta oluşturmak zormuş bunu anladım. Ozan'ın arabaları sevdiği geldi aklıma ve tam istediğim gibi olmasa da sonunda tamamlayabildim. Son anda mini bir kutlamaya dönüştüğünden ve bir de ben ayarımı bilemeyip neredeyse 20 kişiye yetecek büyüklükte yaptığımdan üç gündür yatıp kalkıp pasta yiyoruz :)))

14 Şubat 2010

Sevgililer Günü Kurabiyeleri

Bu minişlere Kurabiye diyerek haksızlık ettiğimi farkettim, hemen düzeltiyorum kendileri bitter çikolata dolgulu minik tartelettirler.
Bir günün değil, tüm günlerin sevgi dolu ve çikolata kadar tatlı olması dileğiyle

3 Şubat 2010

Sünger Bob Pastası

Doğum Günün Kutlu Olsun Şevval
Doğum Günün Kutlu Olsun Enez
Daha önce kurabiyelerini yaptığım Sünger Bob'un pastasını yapmak İdil'in sınıf arkadaşı Şevval ve ikiz kardeşi Enez'in Doğum gününe kısmetmiş.
Ozanın düşüp bizi korkutması olmasa daha çok eğlenecektim ama yinede yaparken çok zevk aldığım bir pasta oldu. Patrick'te her zaman olduğu gibi arkadaşını yalnız bırakmadı :))
Kakaolu pandispanya, bitter ganaj, fıstık'tan oluşan ve şeker hamuruyla şahsiyet kazanan pastamız umarız beğenilmiştir.